Advertisement إعلانات

In LBCInformation we offer you the advertisement that what you looking for. With us your advertisement plan start as follow:

First of all we learn about you

We make your suitable plan

We make the audience mapping

We design and development everything we need

Your ads will be on great websites and social media

Finally we monitor the success to stay with us and invite others

 

في LBCInformation  نقدّم لك الإعلان الذي تبحث عنه, معنا تبدأ خطتك الإعلانية كما يلي :

في البدء نتعرف عليك وعلى  أعمالك

نضع لك خطتك الإعلانية المناسبة

نحدد الجمهور المستهدف في الإعلان

نحن نقوم بتصميم كل ما يلزمنا للإعلانات

إعلانك سيكون على مواقع إنترنت موثوقة و ذات جمهور قوي مثل :

 وكذلك على صفحات مواقع التواصل  الاجتماعي

في النهاية نراقب نجاح الإعلان وبالتالي نجاحنا لترضى وتبقى معنا وتدعو الآخرين

 

Definition of Advertising

Definition: Advertising is a means of communication with the users of a product or service. Advertisements are messages paid for by those who send them and are intended to inform or influence people who receive them, as defined by the Advertising Association of the UK.

Description: Advertising is always present, though people may not be aware of it. In today’s world, advertising uses every possible media to get its message through. It does this via television, print (newspapers, magazines, journals etc), radio, press, internet, direct selling, hoardings, mailers, contests, sponsorships, posters, clothes, events, colors, sounds, visuals and even people (endorsements).

The advertising industry is made of companies that advertise, agencies that create the advertisements, media that carries the ads, and a host of people like copy editors, visualizers, brand managers, researchers, creative heads and designers who take it the last mile to the customer or receiver. A company that needs to advertise itself and/or its products hires an advertising agency. The company briefs the agency on the brand, its imagery, the ideals and values behind it, the target segments and so on. The agencies convert the ideas and concepts to create the visuals, text, layouts and themes to communicate with the user. After approval from the client, the ads go on air, as per the bookings done by the agency’s media buying unit.

 

تعريف الإعلان

التعريف: الإعلان هو وسيلة اتصال مع مستخدمي منتج أو خدمة. الإعلانات هي رسائل مدفوعة من قبل أولئك الذين يرسلونها ويهدفون إلى إعلام أو التأثير على الأشخاص الذين يتلقونها ، كما هو محدد من قبل جمعية الإعلان في المملكة المتحدة.

الوصف: الإعلانات موجودة دائمًا ، على الرغم من أن الأشخاص قد لا يكونوا على دراية بها. في عالم اليوم ، يستخدم الإعلان كل الوسائط الممكنة لتوصيل رسالته. يتم ذلك عبر التلفزيون ، الطباعة (الصحف ، المجلات ، المجلات ، الخ) ، الراديو ، الصحافة ، الإنترنت ، البيع المباشر ، اللوحات ، البريد ، المسابقات ، الرعاية ، الملصقات ، الملابس ، الأحداث ، الألوان ، الأصوات ، الصور ، وحتى الأشخاص (موافقات) .

صناعة الإعلان مصنوعة من الشركات التي تعلن ، والوكالات التي تنشئ الإعلانات ، ووسائل الإعلام التي تحمل الإعلانات ، ومجموعة من الأشخاص مثل المحررين ، والمرئيين ، ومديري العلامات التجارية ، والباحثين ، والرؤساء المبدعين والمصممين الذين يأخذونها في آخر الميل إلى العميل أو المتلقي. الشركة التي تحتاج إلى الإعلان عن نفسها و / أو منتجاتها تستأجر وكالة إعلانية. تطلع الشركة الوكالة على العلامة التجارية وصورها والمثل والقيم التي تقف وراءها والقطع المستهدفة وما إلى ذلك. تقوم الوكالات بتحويل الأفكار والمفاهيم لإنشاء الصور والنصوص والتخطيطات والمواضيع للتواصل مع المستخدم. بعد موافقة العميل ، يتم عرض الإعلانات على الهواء ، وفقًا للحجوزات التي تتم بواسطة وحدة شراء الوسائط الخاصة بالوكالة.

Definition of ‘Advertorial’

Is a form of advertisement in a newspaper, magazine or a website which involves giving information about the product in the form of an article. Usually, a brand pays the publisher for such an article.

Description: Advertorials are advertisements that appear in the media, be it magazines, newspapers or websites. Advertorials are paid content.

They are used by marketers to educate prospective consumers about the features of a product. It can be used to target a specific set of people by choosing the right medium to publish the advertorial.

For example, an advertorial in a business newspaper would involve educating a set of people who are more interested about economy, markets or financial products. It is an effective medium for a company to connect with its consumers through a story, unlike a traditional print ad in a magazine, newspaper or on a website as a banner ad.

An advertorial is more detailed than an advertisement and thus helps consumers understand more about the product. Advertorials are usually written by an ad agency or the client itself. They then purchase the ad space on the website or in a newspaper or a magazine.

It is important to note that as a rule of most publications, the word “advertisement” is mostly printed in small letters at the top or bottom of your advertorial. Some newspapers or magazines chose to push these advertorials in special sections.

تعريف  Advertorials

هو شكل من أشكال الإعلان في صحيفة أو مجلة أو موقع إلكتروني يتضمن تقديم معلومات عن المنتج في شكل مقال. عادة ، تدفع العلامة التجارية الناشر لمثل هذه المقالة. و هي إعلانات تظهر في وسائل الإعلام ، سواء كانت مجلات أو صحف أو مواقع ويب. Advertorials هي المحتوى المدفوع.

يتم استخدامها من قبل المسوقين لتثقيف المستهلكين المحتملين حول ميزات المنتج. يمكن استخدامه لاستهداف مجموعة محددة من الأشخاص عن طريق اختيار الوسط المناسب لنشرAdvertorials .

على سبيل المثال ، قد يتضمن الإعلان في صحيفة أعمال تعليم مجموعة من الأشخاص الذين يهتمون أكثر بالاقتصاد أو الأسواق أو المنتجات المالية. إنها وسيلة فعالة للشركة للاتصال مع المستهلكين من خلال قصة ، على عكس الإعلان المطبوع التقليدي في مجلة أو صحيفة أو على موقع ويب كإعلان بانر.

Advertorials هو أكثر تفصيلا من الإعلان ، وبالتالي يساعد المستهلكين على فهم المزيد عن المنتج. عادة ما يتم كتابة المعلومات بواسطة وكالة إعلانية أو العميل نفسه. ثم يقومون بشراء المساحة الإعلانية على الموقع الإلكتروني أو في صحيفة أو مجلة.

من المهم أن نلاحظ أنه كقاعدة لمعظم المنشورات ، تتم طباعة كلمة “الإعلان” في الغالب بحروف صغيرة في أعلى أو أسفل الإعلان الخاص بك. بعض الصحف أو المجلات اختارت دفع هذه الإعلانات في أقسام خاصة.

Definition of ‘Ambient Advertising’

Definition: Ambient Advertising is about placing ads on unusual objects or in unusual places where you wouldn’t usually expect to have an advertisement.

Description: Ambient advertising evolved as a concept because it has a lasting impact on the minds of consumers which makes it more effective. Ambient advertising is all about creativity, and how effectively the advertiser is able to communicate the message to the consumers.

The term ‘ambient’ means placing the ad at unusual places or unconventional places were you wouldn’t expect an advertisement. Ambient advertising can be done along with traditional means of advertisement or as a standalone form of communication.

The idea behind ambient advertising is to surprise consumers with its placement. For example, advertising behind a car is not unusual, but using wiper as a part of adverting will look something different and will throw an element of surprise in the minds of consumers.

Ambient advertising makes an impact because it is intelligently placed, has a wow factor to it, makes a direct impact on the mind of consumers, effective way of communicating the message across to target consumers etc.

The first thing that will catch your eye when you are looking at an ambient advertisement would be its unusual location. The second characteristics of such an advertising is the fact that there is no repetition.

Another thing which is important is the execution. How well the ad is being executed, or does it really creating an impact that was required for effective communication. Does it really have a wow factor? All these things are taken into consideration while designing an ambient advertising campaign.

تعريف “الإعلانات المحيطة”

التعريف: تتعلق ميزة Ambient Advertising بوضع الإعلانات على كائنات غير معتادة أو في أماكن غير معتادة حيث لا تتوقع عادةً أن يكون لها إعلان.

الوصف: تطورت الإعلانات المحيطة كمفهوم لأنها لها تأثير دائم على عقول المستهلكين مما يجعلها أكثر فعالية. يدور الإعلان المحيط عن الإبداع ، ومدى فعالية المعلن في توصيل الرسالة إلى المستهلكين.

يعني مصطلح “محتمل” وضع الإعلان في أماكن غير معتادة أو أماكن غير تقليدية إذا كنت لا تتوقع إعلانًا. يمكن أن يتم الإعلان المحيط مع وسائل الإعلان التقليدية أو كشكل من أشكال الاتصالات المستقلة.

تكمن الفكرة وراء الإعلان المحيط في مفاجأة المستهلكين بوضعه. على سبيل المثال ، لا يعد الإعلان وراء سيارة أمرًا غير عاديًا ، ولكن استخدام الماسحة كجزء من الإعلان سيبدو شيئًا مختلفًا وسيرمي عنصرًا مفاجئًا في أذهان المستهلكين.

الإعلانات المحيطية لها تأثير لأنها وضعت بذكاء ، ولها عامل رائع لها ، وتؤثر بشكل مباشر على عقل المستهلكين ، وهي طريقة فعالة لإيصال الرسالة إلى المستهلكين المستهدفين إلخ.

أول شيء سيلفت نظرك عندما تنظر إلى إعلان محير سيكون موقعه غير المعتاد. الخصائص الثانية لهذا الإعلان هو حقيقة أنه لا يوجد التكرار.

شيء آخر مهم ألا وهو التنفيذ. مدى جودة تنفيذ الإعلان ، أو أنه ينشئ تأثيرًا مطلوبًا للاتصال الفعال. هل لديها حقا عامل رائع؟ يتم أخذ كل هذه الأمور في الاعتبار أثناء تصميم حملة إعلانية محيطة.